Тема: обезбедување

Се степале со обезбедувањето поради поништен гол – наместо дома, фудбалери преспаа во автобус пред полиција

Фудбалери на аргетинскиот фудбалски гигант Бока Јуниорс ја поминале ноќта во автобус пред полициска станица поради инцидент. Ова следувало...