Тема: одмор

Одмор во Хрватска? – На оваа плажа можете само со потврда за вакцинација

Голем број на луѓе од целиот свет со години одат на омилената хрватска плажа, познатата Зрче. Но, поради ситуацијата...

На одмор во Бугарија? – Еве неколку топ летни дестинации

Иако многумина ќе кажат дека ова е нетипична дестинација за летен одмор, сепак источниот Балкан и 354 километри долгиот бугарски брег изобилува...