Тема: Олимписко село

Сместен е во посебен хотел – Американец со босанско потекло не смее да влезе во Олимпиското село

29-годишниот американски мечувалец со босанско потекло, Ален Хаџиќ ќе настапи на Олимписките игри во Токио, но таму ќе престојува надвор од олимпиското...

ВИДЕО: Ирски гимнастичар го „проба“ антисекс креветот во Олимпиското село – еве што откри

Неодамна беше објавено дека креветите во Олимпиското село во Токио 2020 година се направени од картон и никако не толерираат ненадејни движања...