Тема: Оливер Спасовски

Спасовски: Сериозен успех на МВР за 2021 во борбата со недозволена трговија со дрога

Сериозен успех на МВР за 2021 во борбата со недозволена трговија со дрога, пресечени 16 меѓународни транспорти на марихуана и хашиш, со...

Спасовски: Кражба на струја може лесно да се открие ако се работи домаќински

Крадењето струја не е нешто што сега почнало да се случува и кражбата на струја постоело отсекогаш, нагласи министерот за внатрешни работи...