Тема: Осама бин Ладен

Братот на Осама бин Ладен ја продава својата вила во Калифорнија – еве која е причината

Полубратот на некогашниот лидер на терористичката мрежа Ал Каеда, Осама бин Ладен, Ибрахим бин Ладен ја ставил на продажба својата луксузна куќа...