Тема: овошје

Ова е листата на зеленчук и овошје кои го опоравуваат и го хидрираат организмот во текот на жешките денови

Во текот на летото, односно во пожешките денови мора да се внимава што ќе јадеме и со тоа треба да бираме намирници...