Тема: Паоло Куељо

Вистбрук и Нетфликс ги соединуваат силите – ќе го продуцираат „Алхемичарот“ на Паоло Куељо

На Канскиот филмски фестивал е објавено дека студиото „Вистбрук“ на Вил Смит и Џејда Пинкет-Смит и „Нетфликс“ ги здружуваат силите и заедно...