Тема: Павле Трајанов

Трајанов: Дел од партиите кои сега соработуваат со СДСМ ќе одат на друга страна

Првиот човек на Демократскиот сојуз, Павле Трајанов не ја исклучува можноста некои од помалите политички партии да ја променат страната и да...