Тема: пазар

Пазарот на недвижнини во Србија доживеа експанзија – еден квадрат чини дури 10 илјади евра

Најскапиот квадрат на стан во вториот квартал на 2021 година е продаден на најатрактивна локација – Белград на вода и чинел 9.721...