Тема: Пелистер

НОЌНА АКЦИЈА ВО БИТОЛА: Две лица пријавиле дека се изгубени на Пелистер, но сега им се исклучени мобилните телфони…

Денес во поладневните часови две лица се изгубени во близина на Неолица (најблизок рид до Битола од планината Баба-Пелистер).