Тема: пиротехника

ГОЛЕМА АКЦИЈА: Во Македонија запленети 26 илјади парчиња пиротехника

Сообраќајни полицајци успеале да откријат и запленат над 26 илјади парчиња пиротехника утринава на наплатна станица за патарина кај тетовско Желино. Пиротехниката...