Тема: Поинаку

Во Битола независните од „Поинаку“ ќе претседаваат со Советот – имаат и мнозинство!

Новиот претседател на битолскиот совет е од редовите на независните „Поинаку“ кои на овие избори освоија три мандати, а до четвртиот не...