Тема: прекршок

Конечно вратена возачката на Бритни Спирс – седна зад волан и веднаш направи прекршок

На мега популарната ѕвезда Бритни Спирс неодамна и беше вратена возачката дозвола, но веднаш откако седна зад воланот направи прекршок.