Тема: пријатели

Поради вакцините: Џенифер Анистон се оддалечила со неколку пријатели

Познатата актерка Џенифер Анистон во интервју за „Инстајл“, призна дека ги прекинала односите со неколку луѓе од нејзиното опкружување.