Тема: Радиша Трајковиќ

ФОТО: Познатиот фолкер Џани се разведува?

Познатиот фолкер, Радиша Трајковиќ попознат како Џани ги шокираше сите поради неговата објава на Инстаграм, по која е покренета шпекулација околу тоа...