Тема: расизам

ПОРАДИ РАСИЗАМ: Грчки коментатор доби отказ!

Спортски коментатор на грчка државна телевизија вчера доби отказ откако за време на директниот пренос од олимпискиот турнир во пинг-понг на Игрите...