Тема: развод

Лидија Вукичевиќ проговори за тешкиот период по разводот – еве што има да каже

Актерката Лидија Вукичевиќ со поранешниот сопруг, некогашен фудбалер Митар Мркел, има два сина, а периодот по разводот, за неа воопшто не бил...