Тема: Реља Поповиќ

Реља Поповиќ менува професија – „Повторно се вратив на својот повик“

Познатиот пејач Реља Поповиќ во своето портфолио ќе го додаде и актерството. Во разговор со медиумите, тој открил дека...

Реља Поповиќ стана татко по втор пат – со убавата вест се пофали пред публиката на настап

Познатиот српски артист Реља Поповиќ во саботата стана татко по втор пат на прекрасна ќеркичка. Иако се чини...