Тема: Сања Лукаревска

Лукаревска: Со Алтернатива имаме исти заложби- европска интеграција и иднина

„Во период што следува ќе видиме како ќе се развиваат работите во Собранието. СДСМ не прави отстапки во преговорите за проширување на...