Тема: смрт

Со документарец одбележана 10-годишнината од смртта на Ејми Вајнхаус

Се одбележува 10-годишнината од смртта на легендарната британска поп пејачка Ејми Вајнхаус. Нејзиното семејство и пријателите во соработка со...