Тема: Спајк Ли

Спајк Ли предвреме го откри добитникот на Златната палма

Наместо на крајот од церемонијата, претседателот на жирито на Канскиот филмски фестивал, Спајк Ли синоќа ненамерно предвреме го откри името на победничкиот...