Тема: Српска мајка

„Српска мајка“ – Цеца конечно проговори за својот прекар

Познатата ѕвезда Светлана Цеца Ражнатовиќ е широко позната под прекарот „српска мајка“, а таа сега конечно проговори за тоа.