Тема: Станија Добројевиќ

Хит преписка – старлетата се понудила да рекламира бренд, за возврат барала тостер

Старлетата Станија Добројевиќ отсекогаш напоменувала дека заработува од реклама на својот Инстаграм профил, но сега изплива и преписка која говори поинаку.