Тема: такси

Таксист спречил тешка измама – патничка му кажала дека носи над 30 илјади евра, а еве за кого биле наменети

Таксист спречил 79-годишна жена од Дортмунд да предаде 30 илјади евра во готовина на лажни полицајци. Имено, измамниците ја...