Тема: Цреша

Цреша – едно од најуникатните и најкорисните овошја

Црешата е едно од најуникатните и најкорисните овошја, со повеќе свои корисни својства, дури и кога се конзервирани, тврдат нутриционистите во „Вомен’с...