Тема: Црна Гора

Повторно ја налути јавноста – Дино Мерлин ги објави високите цени за концертот, а ова е вистинската причина

Пејачот Дино Мерлин неодамна најави концерт во Црна Гора, поточно во Тиват, но ентузијазмот кај голем дел од неговите обожаватели брзо опадна.

ФОТО: Лепа Брена ужива во Црна Гора

60-годишната пејачка Лепа Брена својот летен одмор го поминува во Црна Гора од каде реши да ги почести своите бројни обожаватели со...