Тема: уганда

Наместо вакцина против ковид-19, добиле вакцина со вода – две лица уапсени, „докторот“ во бегство

Лошото снабдување со вакцини против ковид-19, невештата организација и големите редици во центрите за вакцинација се плодна почва за измама во сиромашните...