Тема: ултиматум

Познатиот актер им постави ултиматум на своите колеги: Еве што ќе се случи доколку не се вакцинирате!

Познатиот американски актер Шон Пен им постави ултиматум на своите колеги. Имено, тој им кажал дека тие мора да...