Тема: велосипедска патека

ФОТО: Касами по барање на судот ја отстрани велосипедската патека поставена од Теута Арифи

 Билал Касами својата агенда за активности што ќе ги направи во првите 100 денови, ја започна со рушење на велосипедската патека која...