Тема: Вероника Никулшина

Излезе од затвор и веднаш ја напушти земјата – вели дека властите се обидувале да кажат нешто

Непосредно пред нејзиното излегување од затвор, членката на рускиот панк-состав „Пуси Рајот“, Вероника Никулшина ја напушти Русија. Според неа,...