Тема: Војаж

Имаше солзи, бев многу заљубен, вели Војаж по раскинувањето со Бресквица

Еден од најпознатите балкански парови, Анџела Игњатовиќ и Михајло Веруовиќ, попознати како Бресквица и Војаж пред некое време ставија крај на својата љубов,...