Тема: војна

Старлетите во војна поради силиконите? – Анџела Вештица и се закани на Тијана Ајфон

Српските старлети Тијана Ајфон и Анџела Вештица важат за добри пријателки, но судејќи по нивната најнова објава на социјалните мрежи, изгледа дека...