Тема: Вук Моб

Вук Моб има девојка? Раперот објави романтична фотографија, а сите се прашуваат чиви се овие нозе

Јавноста е на големо заинтересирана околу љубовниот живот на раперот Вук Моб, кој неодамна стави точка на односот со вереницата и мајка...