Тема: затвор

Морничав случај: Тројца лекари го прогласиле за мртов, а се разбудил во тек на обдукција

Шпанските власти биле шокирани откако затвореник, кој тројца доктори го прогласиле за мртов, се разбудил во мртовечницата, само неколку часа пред почетокот...