Тема: зелена листа

Македонија во четврток ќе се „смести“ на зелената листа – на Кипар без ПЦР тест и без карантин

Македонија од четврток ќе биде преместена од портокаловата во зелената листа за патување на Кипар, а тоа значи дека македонските државјани ќе...