Тема: земја

СПЕКТАКУЛАРНО ВИДЕО: Метеор помина на небото над Норвешка, постоело можност и да удри во Земјата

Необично голем метеор вчера накратко го осветлил небото над Норвешка, оставајќи зад себе спектакуларен визуелна, но и звучна трага.

Се заплеткал со опремата и паднал на земја – загина управувач на летачки балон

Управувач на балон на топол воздух загина откако се заплеткал во опремата и паднал на земја. Несреќата се случила...