Тема: живот

ВИДЕО: Ја запроси девојката на натпревар, доби кошмар кој ќе го памети цел живот

Запросувањето на безболскиот натпревар во Масачусетс не поминало како што очекувал несреќниот човек. За време на натпреварот тој клекна...