Тема: Зорица Марковиќ

Таа не ми подари плац, не сме се виделе – Милица Кемез проговори за Зорица Марковиќ

Поранешната задругарка Милица Кемез конечно проговори за односот со Зорица Марковиќ и понудата за помош. „Тоа малку медиумски е...