Директорот на ЈСП му се заканил со физичка пресметка на советникот Јаневски – „Нема да потклекнам“

По завршувањето на денешната седница на Град Скопје, в.д. директорот на ЈСП Скопје Александар Стојковски му се заканил на колегата советник Филип Јаневски од Глас за Македонија.

„Критиките кои ги упатив за неговото неработење, непочитување на одлуките на Советот на Град Скопје како и самоволието на директорот, беа причина тој да ми упати закани во неколку наврати!

Како млад политичар со интегритет, кој секогаш ги брани интересите на граѓаните, никогаш нема да потклекнам на притисоци и закани од било кој поединец или група и ќе продолжам да работам во интерес на граѓаните на Град Скопје!“, вели Јаневски

Поврзани вести

spot_img

Најважното