Поврзи се

Најнови

Македонија

Со часови блокирани на граници – „Транзитот преку Унгарија важи само за државјаните на ЕУ“

Со сопствени возила тргнаа од Италија кон Македонија….Веднаш штом слушнале дека Србија ги отвори границите, државјани на Македонија кои беа...

Повеќе вести

Реклама
Реклама