Свет
17,251,430
Вкупно активни случаи
Updated on 04/08/2021 16:15 16:15
Македонија
627
Вкупно активни случаи
Updated on 04/08/2021 16:15 16:15
Македонија
5,494
Вкупно починати
Updated on 04/08/2021 16:15 16:15
Македонија
150,422
Вкупно оздравени
Updated on 04/08/2021 16:15 16:15

Коалицијата АА-ААА ветува меѓународна посветеност на расчистување на сомнителните судски случаи

Носителот од Коалицијата АА-ААА во изборната единица 6, Халил Снопче во изборната дебата на ТВ21 посочи дека ќе побараат меѓународна посветеност на расчистување на предметите каде има сомнежи за манипулација и корупција.

„Имаме во програма, во првите 100 дена ќе бараме меѓународно набљудувачко тело, ќе бараме меѓународни обвинители и судии да ги осудат пак предметите за кои има сомнежи за манипулација, и тие предмети каде има сомнеж за корупција“, посочи Снопче.

.

Извор: ТВ21