Обилни врнежи низ Македонија – во 14.00 прес конференција за можни поплави…

Ве покануваме, денеска 08.09.2021, во 14.00 часот на прес-конференција на директорот на Центарот за управување со кризи Стојанче Ангелов, во просториите на ЦУК,  на тема ПРЕВЕНЦИЈА ОД МОЖНИ ПОПЛАВИ.