По крвавите тепачки, Анџела и Тара една до друга – судот не дал решение, па сами се одлучиле на ова

Поранешната задругарка Тара Симов во неколку наврати јавно ги покажа повредите што и ги нанела старлетата Анџела Вестица пред неколку години, како што тврди таа, а сега за првпат се соочуваат очи в очи, додека пак студиото е полно со обезбедување и сите е во состојба на подготвеност.

„Се немаме видено 4 години. Време беше да се реши конфликтот. Жал ми е. Секако дека ќе се извинам, секако дека грешев. Некои работи доведоа до таа постапка. Таа ме повреди, јас ја повредив на полош начин, жалам и време е да се стави крај на тоа. Решивме на суд, никој не може ништо да ми направи. Се договоривме да ги решиме работите надвор од судот, за таа да нема трауми. Навистина ми е жал. Ова можеше да се реши порано“, рече Анџела Вестица.

„Анџела и јас имавме разговор. Време е да се стави крај. Правдата што ја барав не е на моја страна. Ангела сакаше да слушнеме и видиме и разговаравме. Бевме навистина добри пријатели. Спиевме една до друга“, додаде Тара.

Анџела вели дека она и Тара малку се оддалечиле, и таа наводно кажала нешто што ја изнервирало.

Тара неодамна им откри на оние што ја поддржуваат дека е покрената петиција за да се продолжи споменатото судење, кое е застарено, па побара од сите да се потпишат.

Инаку, она што ги шокираше сите е што двете се заследија на профилите на Инстаграм, што веднаш покрена сомнеж дека се случило помирување.