Поврзи се

Здравје

Прави чудо со металните парички: Причината е една мала но моќна работа (ВИДЕО)

Дали е можно да наместите паричките да со својот страничен дел стојат една на друга? Или дали е можно истото да го направите со штравчињата, така што само со едната своја страна се наслонуваат на соседната и на тој начин прават скулптура?

Ќе речете дека е невозможно, зарем не? И ќе бидете во право, доколку не постои една мала но моќна работа. Во прашање е магнет, и тоа не било каков, туку исклучително моќен кој привлекува и ги држи предметите во позиција каква и да посакате.

Со помош на него можете да направите и неверојатни трикови, како што е оној да направите монетите да „играат“ на превртена чаша. Погледнете како можете да го направите тоа:

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com