„Простете ми го моето минато, грешев“ – Карлеуша прв пат побара прошка!

Јелена Карлеуша одамна не јаде месо, а сега, за прв пат, јавно побара да и се прости за тоа што некогаш јадела месо и носела крзно.

Она што го прави поп-дивата за многумина изгледа многу радикално, но сепак таа во објавата објасни дека одлуките дошле сосема логично и дека ова е најдобрата одлука во нејзиниот живот.