Спасовски: Ковачевски да избере нови луѓе во раковоството на СДСМ, јас не сум меѓу нив!

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски вечерва во Клик Плус на ТВ21 рече дека новиот лидер на СДСМ треба да избере нови луѓе за раководство на партијата.

„Јас не сум меѓу нив, треба да избере нови луѓе“, рече Спасовски.

Тој потенцираше дека со новиот лидер Ковачевски се блиски фамилијарно, а посебно е горд што тој доаѓа од Куманово.

Поврзани вести

Најважното