Тара тврди дека Ша инвестирал во врската повеќе од 70.000 евра – откриени сите детали за нивната драма!

Огњен Амиџиќ беше домаќин на Тара Симов, Анџела Вештица, Ненад Маринковиќ Гастоз и Драган Маринковиќ Маца во емисијата „Амиџи шоу“.

По тој повод, Тара откри каква врска има со поранешното момче Ненад Алексиќ Ша, а потоа се осврна на фактот дека раперот и посветил песната.

„Мило ми е што некој ме сака толку многу. Тоа е исклучителна песна, ми ја посвети мене, не можеме да негираме дека Ненад е извонреден талент кога станува збор за музиката. Кога станува збор за љубовта, нема среќа – вели Симова, и додава:

„Нема среќа во љубовта. Тој инвестираше 70.000 евра во нашата врска јавно. Што се однесува до нас, има многу недоразбирања и не се најдовме во сето тоа. Ние сме во фер односи, не сме во расправија. Ако му треба нешто, може да ми се јави – рече Симова.