Без струја неколку делови од Центар, Ѓорче Петров и Сарај

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека:

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници:
на ден 24.09.2021 година ( петок ) :

  • од 08:00 до 12:00 часот, корисниците од ул. Серска. (општина Центар )
  • од 09:30 до 13:30 часот, корисниците од с.Орман и с.Никиштане .(општина Ѓорче Петров )
  • од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с. Рашче, с. Бојане, с. Копаница и дел од с. Кондово. (општина Сарај )

на ден 27.09.2021 година (понеделник) :

  • од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с. Рашче, с. Бојане, с. Копаница и дел од с. Кондово. (општина Сарај )