AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Без вода дел од Центар

ЈП Водовод и канализации известува дека денеска поради менување на вентили за потребите на ЈП Паркови и зеленило – Скопје на бул. Илинден бб (Градски парк), со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од булевар Илинден и дел од Аминта Трети, вклучително објектите на Собрание на град Скопје и општина Центар. 

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со активностите.