AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Фејсбук: Се работи на проблемот

Откако популарните мрежи Фејсбук, Инстаграм и Ватсап паднаа и не беа достапни во целиот свет, се огласи и гигантот Фејсбук.

„Свесни сме дека некои луѓе имаат проблеми со пристапот до нашите апликации и производи. Работиме на тоа за да се вратат работите во нормала што е можно побрзо и се извинуваме за непријатностите“, истакнаа од Фејсбук.